Bruno Jochumsen får på lørdag testet endnu en af sine julesange til DRs Dansktoppen.

Bruno Jochumsen - Foto: René Lind Gammelmark

Du kan hjælpe sangen ind på listen med en sms-stemme.

I søndags holdt Bruno sit første foredrag med titlen “ Mit liv med musikken” krydret med er hav af smagsprøver på sine kompositioner.

På lørdag den 12. november 2022 testes “DER PYNTES OP” sunget at Tommy Thiel Rasmussen, fra Ansager til DANSKTOPPEN. Sangen er skrevet af Bruno Jochumsen fra Grindsted, og det musikalske arrangement er lagt i hænderne på Ronnie Flyvbjerg Olesen, fra Filskov. Sangens kor-indledning og -afslutning er i øvrigt udtænkt af endnu en lokal og meget kendt musikalsk Grindsted borger, nemlig Stig Løppenthin Møller.

Det er Dansktoppens lyttere, der via sms-stemmer afgør om sangen kommer ind på listen.

Så lyt med på lørdag den 12. november og gi’ sangen din stemme, hvis du synes den lyder som sød (jule)musik i dine ører.

NYT: Der kan KUN stemmes på sange til ugens Dansktoppen om lørdagen mellem kl. 13.00 og 14.05, altså i et vindue på ca. 1 time, så det gælder om at sidde klar ved DAB radioens P5, eller lytte med online på din smartphone eller computer på DR lyd, f.eks. via dette link https://www.dr.dk/lyd og herefter finde P5. Du stemmer ved at sende en sms til 1212 med teksten Dktop, efterfulgt af et mellemrum og det nummer sangen tildeles på Lørdag. Derfor lyt med kl. 13.00 på lørdag.

“DER PYNTES OP” er en af sangene på CDen Brunos Bedste Julesange, og den kan også findes på div. Streamingtjenester. CDen indholder en række iørefaldende julesange, hvoraf 4 allerede har været stemt ind på Dansktoppen tidligere. 39 uger på listen, heraf 12 førstepladser, har de leveret.

Udover Tommy, Ronnie og Stig, er det 4 øvrige professionelle musikere, der har gjort sangen til virkelighed. Mona Brit Nykjær, der i forrige uge sang i Vestermarkskirken, synger kor. Henrik Thomsen holder rytmen på sit trommesæt, Karl Gade spiller spade, eller rettere både El-guitar, akustisk guitar og dobro, mens det er Mads Rahbek, der leverer den flotte saxofon solo  skriver Bruno Jochumsen til Netavisen Grindsted.

Se alle medvirkende og lyt til sangen allerede nu, via dette link: https://www.brunosbedstejulesange.dk/443791809