FAIR Bilsyn udvider kapaciteten i Grindsted

Fra Venstre: Mark Lindberg, Søren Bossen og Peter Madsen - Foto: René Lind Gammelmark

Fair Bilsyn på Chr. Lundsgårdsvej i Grindsted har netop ansat 36-årige Søren Bossen som ny medarbejder.

Søren Bossen er udlært mekaniker hos Søren Sørensen i Morsbøl og blev spurgt om ikke det var noget for ham at blive synsmand, da Peter Madsen og Mark Lindberg manglede en ekstra medarbejder til synshallen i Grindsted.  Efter at have tænkt på det et par dage, svarede Søren Ja tak, og nu er han i gang.

Søren Bossen – Foto: René Lind Gammelmark

På mandag starter han på kursus – hos Celf på Falster.  Det tager 4 uger og når han så er tilbage her i synshallen må han selv foretage periodiske syn på person og varevogne,  hvilket vil aflaste Peter. Til april skal Søren afsted på kursus igen, og her er det så KAT3 kurset, der betyder at han må foretage registreringssyn. De regner med at han er færdig med kurset midt i maj 2023.

Så efter sommerferien næste år må Søren foretage alle syn på person- og varevogne.

På sigt skal der sættes en ekstra lift op, så synskapaciteten kan bliver forøget. De seneste 1-1½ år har vi mærket at vi har fået flere og flere syn, og nu var det hårdt tiltrængt at vi får udvidet kapaciteten fortæller ejerne Peter Madsen og Mark Lindberg.   Det vil være Peter og Søren der skal være i synshallen på Chr. Lundsgårdsvej, mens Mark skal tage sig af syn af lastbiler hos Volvo og i Ølgod. Det er træls at skulle sige til kunderne at vi ikke har ledige tider fortæller Peter og Mark.  At Applus har lukket synshallen i Grindsted har også været med til at øge presset på Fair Bilsyns kapacitet.

Hos Fair Bilsyn vil vi gøre lidt ekstra for vores kunder – svare på spørgsmål mv.  Det har vi bare ikke rigtig haft mulighed for i gennem længere tid, og det bliver bedre nu hvor Søren kommer i gang.