Foredrag i Grindsted Kirkehus den 14. november kl. 19.30 : ”En flygtnings fortælling”

Helle Asmild - PR-Foto

”Jeg er bare flygtet fra krigen – hvorfor skulle nogle være interesserede i at høre min historie?”

”En Flygtnings Fortælling” er historien om en flugt og om et møde med Danmark og med den danske kultur. Det er en stærk og rørende beretning om en flygtnings kamp at leve og overleve under hårde forhold og om at skulle tilpasse sig en ukendt kultur skriver Grindsted Sogn i en pressemeddelelse.

Helle Asmild inviterer ham til at bo i sin familie og sammen forsøger de to at få vished om hans brors skæbne – den bror, der forsvandt på turen over Middelhavet.

”En Flygtnings Fortælling” er et foredrag, der rører ved vores medmenneskelighed, og får os til at se os selv og vores liv i et nyt perspektiv. Det er et indblik i en menneskeskæbne og en fortælling om håb og savn – men også en historie om tilgivelsens frisættende kraft.

Om Helle Asmild

Helle Asmild er foredragsholder, historiefortæller og musiker. Hun har en stor kærlighed til kulturmøder og inviterede en ung flygtning fra Syrien til at bo i sin familie som et nyt familiemedlem. Fra sine egne rejser og fra sit samvær med mennesker fra mange forskellige steder ved hun udmærket, hvor forskellig verden kan se ud, når forskellig opvækst og kultur farver den linse, som vi ser den igennem.

Praktiske oplysninger: mandag den 14. november, kl. 19.30 i Grindsted Kirkehus

Pris: foredrag, kaffe og kage koster 40 kr.