Musik i Gryden er klar med et fantastisk musikprogram lørdag den 5. august 2023

Aqua - Foto: René Lind Gammelmark

Her kommer 5 stærke Danske musiknavne, som alle spiller til Musik i Gryden 2023

DREW SYCAMORE
De seneste to år har Drew Sycamore etableret sig som én af dansk musik helt store popidoler. Med gedigne hits som ’45 Fahrenheit Girl’, ’Take It Back’, ‘I Wanna Be Dancing’, ‘Perfect Disaster’ og ‘Let Me Love You’ har hun spillet sig helt op i superligaen. Det er blevet til flere priser ved Danish Music Awards, og i 2021 vandt Drew Sycamore P3 Prisen.
Men tiden har ikke stået stille for powerpop-kunstneren, der allerede nu barsler med nye landeplager. Drew Sycamore er aktuel med singlerne ’Madonna’ og ’Electric Motion’, der begge har fået massiv airplay på de danske radiokanaler. Sidstnævnte lå #1 på airplay-listen seks uger over sommeren 2022.
Flere singler er på vej og i foråret 2023 udgiver Drew sit tredje album ’Masculina’. Så når hun rammer festivalerne næste sommer, så er det med endnu flere nye hits og et endnu større show.

JUNG
Med deres fængende melodier og velskrevne tekster er ’jung’ kendt for energiske liveoptrædener der samler publikum til fest og fællessang.
’jung’ har på rekordtid taget Danmark med storm. Siden deres debut i juni 2019 har de udgivet to anmelderroste album og deres hits tæller bl.a. ’Blitz, Baby’, ’Hun Kommer Tilbage’, ’Jeg Skal Nok Vente’, ’To Timer I Træk’, ’Forfra Forbundet’ og ’Tur Retur’.
I slutningen af 2021 solgte ’jung’ over 23.000 billetter på deres debut arena-tour, som tog dem forbi Royal Arena, København – Ceres Arena, Århus – Aalborg Hallen, Aalborg og Jyske Bank Arena, Odense.

Carpark North
I 2003 bragede giganthittet ’Transparent and Glasslike’ ud over det ganske land, som et ubesejret og ubetinget elektrorock-brøl. Carpark North kommer med både mørke og skønhed, når de lægger folket ned med en vild energi og fantastiske hitparader.
Carpark North har opbygget et musikalsk univers bestående af alt fra eksplosiv stadion-rock båret af glødende guitarriffs til akustiske og melodiøse ballader. Et muskuløst lydbillede, som skiller sig ud på den danske musikscene med gungrende originalitet. Den erfarne trio er kendt for at levere unikke og enestående liveoplevelser med hits på stribe, altid toppet med en eksplosiv og international vibe.
Trioen består af Lau Højen (guitar og vokal), Søren Balsner (vokal og bas) og Morten Thorhauge (trommer). De samme tre elektrorock-legender, som dannede Carpark North for over 20 år siden. Sidenhen har de vundet utallige priser, lagt landets festivaler ned og sat ild til Royal Arena.

TV-2
Med afsæt i 80’ernes minimalistiske nyrock har TV-2 gennem de sidste 40 år udviklet sig til et af Danmarks største bands. Repertoiret af tidløse klassikere taler til alle generationer og peger på musikken som et mødested for de store følelser, festen og fællesskabet.
Klassikere som ‘Bag Duggede Ruder’, ’Alt Hvad Hun Ville Var At Danse’ og ‘De Første Kærester På Månen’ er blot et lille udpluk af de mange klassikere, som TV-2 har leveret, siden bandets oprindelse i 1980. Hele fire årtier er passeret, og med de samme fire bandmedlemmer, Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas), tilhører TV-2 en af de sjældenheder, som har holdt sammen og leveret musik i usædvanlige 40 år. Med en lun tone leverer TV-2 musikalske kommentarer til samtiden, kærligheden og hverdagen – altid med en dobbeltbundet (selv)ironi og en veludviklet diabolsk evne til at sætte sig ud over tidens trends. Samtidskritik snarere end samfundskritik har udviklet sig til et karakteristisk speciale for bandet, der i dag kalder sig Danmarks lykkeligste orkester.

THOMAS HELMIG
Når THOMAS HELMIG i marts/april 2023 giver tre store arena koncerter, er det over fem år siden han sidst festede indendørs sammen med sit store dedikerede publikum.
De tre koncerter kommer efter et år hvor han har fejret triumfer ved en række sommerkoncerter, et år hvor han bl.a. gav sin første stadionkoncert i eget navn på hjemmebanen i Aarhus foran 30.000 fans, væltede Roskilde Festivalens ikoniske Orange Scene, Smukfest i Skanderborg, Tinderbox i Odense og en uannonceret surprice koncert på Northside Festivalen. Sammen med hustruen Renée skrev Thomas Helmig i 2022 hjembyens nye vielsesritual, udsendte single med Benjamin Hav, medvirkede på Mike Lowrey & Cobs’ populære udgave af ”Stupid Man” og han modtog Stiftens Ærespris foran 14.000 mennesker i Tivoli Friheden, en pris, som gives til ”en person eller en institution, der kitter Aarhus sammen og i helt særlig grad bidrager til byens puls og identitet”. Der venter publikum et helt nyt spektakulært sceneshow d. 5. August 2023 når THOMAS HELMIG kommer til Musik i Gryden Med Thomas er hans faste hold af musikere, Claes Antonsen, Emil Falk, Søren Runge, Poul Reimann, Mads Michelsen, Christian Douglas, Mark Linn, Tilde Vinther og Annelie Karui Saemala Overbeck.

Billetsalget starter fredag d. 11.11.2022 – via www.musikigryden.dk

Fakta om Musik i Gryden
Endags koncert arrangeret af fodbold, gymnastik og håndbold i Grindsted GIF. Et koncertudvalg står bag arrangementet på Grindsted Stadion (Gryden) og omkring 500 involverede frivillige ligger rigtig mange arbejdstimer for, gennem en god koncertoplevelse at tjene penge til ungdomsarbejdet i GGIF. Mange frivillige har været med i alle år. Der er plads til 4.500 gæster i Gryden, hvor der er gjort særdeles meget ud af forholdene, gode varierede madtilbud og fine toiletfaciliteter.
Kontakt Henrik Steen-Andersen for yderlige information +45 20 33 12 20 hsa@magion.dk skriver Musik i Gryden i en pressemeddelelse.

 

Du kan læse mere om Musik i Gryden på hjemmesiden eller på facebook