Susanne er startet som personlig træner og coach

Susanne Tang Nielsen - Foto: René Lind Gammelmark

I mandags offentliggjorde Susanne Tang Nielsen firmaet STN Consulting, der som personlig træner og coach har specialiseret sig i mental trivsel og løbetræning.

Om Susanne
Har boet i Grindsted indtil hun var 19 år indtil hun rejste til Odense for at studere, her læste hun på SDU (Biokemi og molekylærkemi), Herefter tog hun ud for at arbejde, og endte på Sjælland. Her fik hun muligheden for at tage en HD i organisation og ledelse på CBS (Copenhagen Business School) med speciale i forandringsledelse og motivation.

Susanne kom tilbage til Grindsted i 2021 hvor hun har fast arbejde. Hun har altid trænet meget, blandt andet gennemført i Ironman, halvironman og deltager stadig aktivt. Den glæde der er ved at deltage, vil Susanne gerne videreformidle til andre, så derfor har hun taget en personlig træneruddannelse – med speciale i løbetræning og mental trivsel. Hun har selv oplevet at motivationen ikke altid har været helt til stede, og derfor vil hun gerne kunne hjælpe andre til at finde motivationen.  De seneste par måneder har hun været i gang med at bygge sit firma op, og nu i mandags offentliggjorde den Det foregår i hendes fritid. Hun vil gerne prøve at fremme almen sundhed og bevægelse.  Den primære målgruppe er de der gerne vil løbe et løb, lære at løbe, eller genemføre en triatlon – alt indenfor løb og triatlon. Jeg vil genre være med til at folk får en sundere hverdag. Mange kunne have godt af at bevæge sig noget mere og mange kan også godt lide det.

Susanne vil med tiden også lægge forskellige filmklip op på facebook og instagram, hvor folk kan blive inspireret i deres træning. Hun har allerede klargjort nogle videoer op på nuværende tidspunkt, og der kommer flere med tiden.

Du finde Susanne på Facebook og på Instagram.

Drivkraften er folks motivation – mine kompetencer gør at jeg har værktøjer til at finde folks motivation og coache dem til at bruge den.

Susanne tilbyder forskellige forløb, hvor hun blandt andet tger med ud og træner, eventuelt løbetræne sammen med klienterne, tilpasset den enkelte , så de har noget sparring. Noget der også betyder meget for Susanne, er det at hun altid vil svare klienterne ærligt, også hvis de kommer med et ønske om noget der er urealistisk.