70 var til Idræt om dagen fredag formiddag

Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted Familie- og Firmaidræt har hver fredag det meste af året Idræt om dagen i Lynghallen.

De starter kl.9 med rundstykker, kaffe og fællessang, for det sociale fællesskab er en vigtig del af Idræt om dagen. Alle kan være med, for der er ikke nogen egentlig aldersgrænse fortæller Jørgen Sørensen til Netavisen Grindsted.

Et medlemskort koster 100,- kr. pr. år og det koster 35,- kr. pr. gang at deltage – inkl. rundstykker og kaffe.

Når de har hygget en times tid, er det tid til at være aktive.

Gunvor Jepsen står for opvarmning med gymnastik på halgulvet, og det foregår i den enkeltes eget tempo. Er der noget man ikke kan gøre, lader man det bare være.

De der ikke vil være med til gymnastikken og opvarmningen kan, når alle er færdig med ryndstykker og fællessang, gå i gang med at spille bob, og det er der faktisk ret mange der deltager i. Det er Ove Brygger der står for Bobdelen.

Når gymnastikken er færdig bliver halgulvet til badminton og forskellige andre ting, herunder Bowl mv. som Aase Sørensen er tovholder for, her er mange regler, men i Idræt om dagen har man forenklet reglerne så det er letterer at administrere.

Der er også nogen der spiller bordtennis.

Om sommeren bliver der også arrangeret cykelture for de interesserede, og der bliver holdt sommerfest på Karensminde – også kaldet Panterdage, hvor der er forskellige aktiviteter der afsluttes med mad og hygge.

Sådan et arrangement kan ikke lade sig gøre uden de mange frivillige hjælpere, der alle er med til at gøre Idræt om dagen muligt.

Formanden for Idræt om dagen er Henning Lund, der får hjælp af blandt andre Jørgen Sørensen, Egon Kristiansen og Anders Hyldgaard.

Klik på de mange billeder i galleriet under videoen for at se dem i stor størrelse (kun pc)