Fra Billund til Los Angeles og retur

Foto: Johnny Madsen, jmd.dk

Det Flyvende Teater har været på turné i USA i Santa Monica Playhouse. Dette teater er ledet af Evelyn Rudie, som også har en stjerne på Walk of fame i Hollywood. Evelyn Rudie blev en stjerne i 1956, og fik endda en Emmy-nominering i en alder af seks år -første gang et barn blev nomineret, og skuespillerinden var så beæret.

Hun åbnede dørene til sit teater, der var vært for showet FLY ME TO… LA. (originalt skabt mellem Billund Centret og Billund Airport), shows var i rammen af Binge Free Festival. Santa Monica Playhouse har været en kulturel skat i Los Angeles-samfundet i 60 år.

Og mens Borgmesteren i Santa Monica roser teater med et vigtig brev for det arbejde, som er udført af parret Linda Sugataghy og Giuseppe Bonifati med scenekunsten i LA og hele verden (Bonifati kan også ses i 2023 i Hollywood film “Ferrari”), blev det i Billund Kommune besluttet at scenen i teatersalen i Billund Centret rives ned.

PR-Foto

Så Super Ole-forestillinger, med Mikael Helmuth og Lide Martinez Abaigar, den 18. november for skolebørn fra BillundSkolen og Gaarden kl. 10.00 og kl. 14.00 vil blive de sidste, som teatret vil spille på scenen der. Projektet er støttet bl. a. af Billund Kommune skriver Det flyvende teater i en pressemeddelelse.