Endnu en lokal sponsor til motorik- og kampsportscenter

PR-Foto: Bøjsø / Anette Roien

Grindsted Apotek har takket ja til et byggesponsorat på Motorik- og Kampsportscenteret.

Når byggeriet af motorik- og kampsportscenteret ved MAGION er afsluttet og afleveret til gymnaster, boksere og taekwondokæmpere, har lokalområdets rammer til gymnastik, boksning og taekwondo fået et betragteligt løft. Med de nye og tidssvarende faciliteter er forventningen at foreningsaktiviteterne kan udvikles yderligere til gavn for både bredden og talenterne. Samtidig vil de nye faciliteter kunne tiltrække nye aktører og idrætsudøvere.

”Samlet set er målet med motorik- og kampsportscenteret at få flere i bevægelse med alt hvad det indebærer af positive effekter på sundheden og livsglæde i lokalsamfundet,” fortæller centerleder i MAGION Henrik Steen-Andersen i en pressemeddelelse.

Mere bevægelse og sundhed er et formål som apoteker Lene Brandstrup kan se sig selv og sin apotekervirksomhed i.

”Vi har tidligere været med til at arrangere events og aktiviteter omkring sundhed i Billund Kommune, så det er naturligt, at vi også bakker op, når de fysiske rammer for idræt og bevægelse udvikles.”

Med et sponsorat på 20.000 kr. følger Lene Brandstrup flot op på den støtte, som Grindsted Apotek tilbage i 2012 som guldsponsor gav til etableringen af MAGION.

”Helt generelt i MAGION oplever vi, at lokalsamfundet og det lokale erhvervsliv står bag foreningsidrætten. Der er en forståelse for, at et stærkt idrætsliv er et vigtigt element i et velfungerende og attraktivt lokalsamfund som vores. Den indstilling kan vi kun være taknemmelige for som idræts- og kulturcenter”, mener Henrik Steen-Andersen.

Motorik- og Kampsportscenteret indeholder springfaciliteter med fasttrack, springgrave, stortrampoliner, grandprixgulv i konkurrence størrelse samt powertumbling. Kampsporten forlader den gamle gymnastiksal på Nordre Skole til fordel for et moderne kampsportscenter med faste og flytbare bokseringe og moderne træningsredskaber. I motorik- og kampsportscenteret er der derudover også en gymnastiksal, omklædningsfaciliteter, motorikareal samt behandlerrum.