Esben Hjerrild fortsætter i Grindsted

Esben Hjerrild - Foto: René Lind Gammelmark

Den unge komet Esben Hjerrild, kommer også i næste sæson til at bære Grindsted-vesten.

Grindsteds tilhængere kan se frem til at den 20-årige Esben Hjerrild, som i sidste sæson skiftede til Grindsted fra Esbjerg i midten af sæsonen, også kommer til at befinde sig i Grindsted i 2023.

Esben gjorde en solid figur i slutningen af 2022 sæsonen, hvor han b.la lavede 9+1 i Fjelsted som D-kører, og sluttede som nr.5 til U.21DM som blev kørt i Grindsted.

Esben er et superstærkt kort at få til Grindsted næste år, hvor han stadigvæk går ind som U-21 kører på holdet. Esbens 2022-sæson, blev lidt spoleret af at han havde en periode hvor han stort set ikke kørte i Danmark, men efter skiftet til Grindsted begyndte formkurven at bevæge sig i den rigtige retning for Esben.

Næste sæson kan Esben fokusere fuldt ud på speedway, hvor han også skal kører i den polske 2.liga for Opole. Esben kan meget vel blive en afgørende brik for vores 2023-sæson, han er hæderlig fyr & kan meget vel blive en af de stærkeste U-21 kører i ligaen.

Esben udtaler følgende: Efter mit skifte til Grindsted i sidste sæson, blev jeg fra dag ét taget imod med åbne arme og blev dermed også hurtigt integreret på holdet, hvilket for mig viste hvilken klub Grindsted er på- og udenfor banen, og hvilke værdier klubben bygger på.

Personligt har jeg store forventninger til den kommende sæson, eftersom jeg inden sæsonstart færdiggøre min uddannelse, og dermed kan ligge al min fokus og energi på mit Speedway, hvilket jeg er sikker på vil øge min sportslige udvikling og Grindsteds håb i kampen om medaljer i 2023.

Vi glæder os til at se Esben på Grindsted-ovalen!

I løbet af de kommende par dage vil GSK Liga præsentere den næste kører i Grindsted til 2023 sæsonen skriver Chris Pedersen i en pressemeddelelse.

GSK Ligas trup består indtil videre af:

Kenneth Bjerre (1.587)
Francis Gusts (1.437)
Esben Hjerrild (0.772)