Kamilla Gadgaard Jensen: Ny statsautoriseret revisor hos Martinsen

Kamilla Gadgaard Jensen - PR-Foto: Martinsen (Lasse Lagoni)

Mange års studier og flere års hårdt praktisk og teoretisk arbejde gik onsdag den 16. november 2022 op i en højere enhed, da Martinsens Kamilla Gadgaard Jensen (30 år) bestod én af Danmarks længste og mest krævende uddannelser, og nu kan kalde sig for statsautoriseret revisor.

Den mundtlige eksamen og den nye titel som statsautoriseret revisor er for Kamilla en karrieredrøm, der går i opfyldelse, fordi den åbner døren for mange muligheder som rådgiver for dansk erhvervsliv. Men også fordi den er en stor og vigtig milepæl, som sætter punktum for mange års hårdt arbejde.

Med en opvækst og handelsskole i Grindsted startede Kamilla i 2011 sin grunduddannelse hos PwC i Skjern, og for 7 år siden flyttede hun til Martinsen. Her har Kamilla ved siden af sit fuldtidsjob hos Martinsen bestået HD-R på Aarhus Universitet i Herning, og cand.merc.aud. på Syddansk Universitet i Kolding.

Kamilla bor i Skjern, og har sit daglige udgangspunkt fra Martinsen på Østergade i Skjern, hvor hun reviderer og rådgiver en lang række mindre og mellemstore virksomheder, om hvordan de udvikler deres forretning og skaber sund vækst.

Om Martinsen Rådgivning & Revision

Martinsen leverer rådgivning og revision via 240 medarbejdere, der hjælper mindre og mellemstore virksomheder.
Vi udarbejder regnskaber, reviderer og rådgiver virksomheder om, hvordan de udvikler deres forretning og skaber sund vækst. Fra vores 11 kontorer i Bramming, Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Odder, Skjern, Tørring, Vejen, Vejle og Aarhus.