LEGOLAND tyvstarter årets store nyhed: Børn fra Julemærkefonden tænder julelyset i LEGOLAND en måned før juleaften

PR-Foto: LEGOLAND

To dage før LEGOLAND slår dørene op til en helt ny sæson tændes julelyset i LEGOLAND for første gang, når børn fra julemærkehjemmene kommer på besøg for at markere den forestående åbning af Jul i LEGOLAND og et helt nyt samarbejde mellem LEGOLAND og Julemærkefonden.

Torsdag den 24. november kl. 17.00 bliver julelyset tændt i LEGOLAND, når børn fra Julemærkehjemmene kommer på besøg for at tænde julelysene i LEGOLAND og ikke mindst i det helt nye 10 meter høje LEGO® DUPLO® juletræ, som for første gang afsløres for gæsterne.

Til tændingen er også folk der bor i lokalområdet velkommen , og dørene er åbne, hvis man har lyst til at komme og se at julelyset bliver tændt.  Der er åbent i området ved det store juletræ og i Miniland, og når julelyset er blevet tændt, vil der være mulighed for at gå en tur i Miniland og opleve julelyset her. Dørene åbnes kl. 16.30 og LEGOLAND forventer at lukke igen omkring kl. 18.00 fortæller Kasper Tangsig der er pressechef i LEGOLAND, der tilføjer at det denne dag er ganske gratis – og at aktiviteterne i parken er lukket.

LEGOLAND og Julemærkefonden vil også kickstarte en fælles indsamlingsaktivitet, hvor LEGOLAND sammen med gæsterne vil samle penge ind til Julemærkefonden i løbet af hele juleåbningen skriver LEGOLAND i en pressemeddelelse.

– Vi kan slet ikke vente med at vise den magiske julestemning, vi skaber i LEGOLAND i år, så derfor glæder vi os rigtig meget til at tænde julelysene i LEGOLAND sammen med Julemærkefonden og markere det nye samarbejde. Udover at vi kommer til at samle penge ind til Julemærkefonden sammen med vores gæster, så har vi også inviteret alle børn fra Julemærkehjemmene en tur i LEGOLAND i løbet af julen, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Direktøren i Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen, glæder sig også over det nye samarbejde og til at være med til at markere åbningen af Jul i LEGOLAND.

– Vi er meget glade for vores nye samarbejde med LEGOLAND, som kommer til at strække sig igennem hele julen. Samarbejdet kan forhåbentligt både være med til at give børnene på Julemærkehjemmene nogle fantastiske oplevelser i LEGOLAND og nogle midler til vores arbejde for et børneliv uden mobning, ensomhed og mistrivsel, siger Søren Ravn Jensen, direktør i Julemærkefonden.