Grindsted Badmintonklubs Danmarksseriehold spillede kamp på hjemmebane

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag eftermiddag mødte Grindsted Badmintonklubs Danmarksseriehold Badminton Esbjerg 2 i MAGION Hal 3.

Resultatet blev 9-4 til gæsterne – og da gæsterne vinder får de 3 point for at vinde – og dermed i alt 12 point.

Næste holdkamp er på udebane mod Viby den 10. december. Viby fører turneringen med 5 vundne kampe ud af 5 og 66 point. — det bliver en svær kamp mener Erik Thøgersen der fortæller at hver enkelt kamp tæller.

Den sidste kamp der spilles den 14. januar møder GBK Bolbro  der har spillet 5 kampe  hvoraf de tre er vundne – De ligger lige over os  på 3n 4. plads med 36 point, mens vi også med 5 kampe hvoraf 3 er vundne har 35 point fortæller Erik Thøgersen, der mener at det godt kan blive en svær kamp.

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse (kun pc)