Ladies Night hos Din Frisør i Hejnsvig den 13. december 2022

Foto: Privatfoto

Tirsdag den 13. december kl. 19.00 holder Din Frisør i Hejnsvig Ladies Night, hvor der blandt andet er nogle eksklusive tilbud.

Foto: Privatfoto

De vil inspirere kunderne med tidens trends, styling-tips, lette opsætninger, og vil tage en snak om kundernes hår, klip, farve og styling.

Lars fra firmaet ACTY vil præsentere den nye lækre italienske serie ACTYVA, og alle der deltager i Ladies Night vil få mulighed for at få en personlig konsultation, samt digital analyse af hår og hårbund. 

Lars fra ACTY – Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

For at deltage i arrangementet er det nødvendigt at tilmelde sig (først til mølle princippet).
Tilmelding skal ske enten på facebook, instagram eller på tlf. 29 85 85 61. Det koster 50,- kr. at deltage.

Der vil blive serveret lækre snacks og lidt tli ganen undervejs. Ligesom der er gode tilbud i løbet af aftenen.

Vi glæder og til at se jer til nogle hyggelige timer midt i juetiden fortæller Henriette der lige er kommet tilbage fra barsel efter at have været på barsel med sit 2. barn. 

Foto: Privatfoto

Nu også online booking
Vi er rigtig glade for den støtte og opbakning vi har fået fra vores kunder, og vi elsker når kunderne anbefaler os til andre – via mund til m und metoden. Kunderne kan også booke tid online, hvilket vi kan mærke at kunderne er rigtig glade for.

Salon på Bredgade siden November 2020
I November 2020 flyttede Henriette salonen fra Søllingdalvej til Bredgade 54 i Hejnsvig.

Den 2. august 2021 ansatte Henriette Vestermark Søgaard Regitze Knudsen som frisør, og det har hun ikke fortrudt. Det er Regitze der har passet salonen mens Henriette havde barselsorlov, og de to supplerer hinanden rigtig godt – så vi skal helt sikkert forblive et team de næste mange mange år fortæller Henriette.

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto