Rosenkvist – Frisør er klar til Black Friday

Ditte Rosenkvist - Foto: René Lind Gammelmark

Ditte Rosenkvist Olesen der har salonen “Rosenkvist – frisør” på Nørregade 2 i Grindsted, har fået pyntet salonen op til jul med grene og pakker, ligesom hun har fået en lyskæde sat op udenfor salonen.

Foto: René Lind Gammelmark

Knallert i udstillingsvindue bliver en tradition
Samtidig er knallerten i udstillingsvinduet skiftet ud.  Dittes mand har foreslået hende at de indfører en tradition – at knallerten i vinduet skal skiftes hver 3. måned fortæller Ditte med et glimt i øjet. Hun tilføjer at det nok betyder at snart vil løbe tør for knallerter til vinduet.

Foto: René Lind Gammelmark

Salon er åbent op til jul og mellem jul og nytår
Salonen er åbent hele julen – dvs. lukket på helligdage, men der er åbent så meget som muligt op til jul, og igen mellem jul og nytår.

Ditte Rosenkvist – Foto: René Lind Gammelmark

Jule konkurrence med en præmie på ca. 1000,- kr.
facebook og instagram har “Rosenkvist” en jule konkurrence fra 1. december – for Ditte er det vigtigt at lave konkurrencen for at takke kunderne for den flotte opbakning og den måde de har taget i mod hendes salon. Præmien har en værdi af ca. 1000,- kr.

Foto: René Lind Gammelmark

Open By Night
Black Friday, Fredag den 25. november holder hun frisørsalonen åbent til kl. 20.00. Der ud over har hun en række tilbud, blandt andet køb 3 – få den billigste gratis. Tilbuddene kan du læse om på salonens facebookside og instagram.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Online Booking – det er nemt og bekvemt
For at gøre det nemt for kunderne, har Ditte et super nemt online-bookingsystem på hendes hjemmeside. Her kan kunderne gå ind og bestille tid, det er meget nemt, og de får automatisk en påmindelse dagen før de skal herned fortæller hun. Det kan gøres fra en computer, tablet eller mobiltelefon. Ditte ønsker alle en glædelig jul.