Søsterloge nr. 82 – Lyngen donerede penge til Headspace Billund og Lynghedens Lykkebørn

Foto: René Lind Gammelmark

Tirsdag eftermiddag havde Søsterloge Nr. 82 – Lyngen inviteret til donation.

Overmester Inga Lyngbøl bød de fremmødte velkommen, hvorefter Vita Laumann fra Logen overrakte donationen på 10.000,- kr til Lynghedens Lykkebørn. 
Søsterloge nr. 82 Lyngen har udvalgt jer til donation, da i søger om hjælp til træningstøj , bolde og forplejning når i er andre steder end der hvor i normalt træner. Derfor har vi indsat 10.000,- kr. på jeres konto i banken. Det var Tove Hausnap Knudsen  der er formand for Lynghedens Lykkebørn tog i mod donationen.

Vita Laumann overrækker donationen til Lynghedens Lykkebørn – Foto: René Lind Gammelmark

Vita Laumann overrækker her donationen til Tove Haustreup Knudsen fra Lynghedens Lykkebørn – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Derefter var det tid til at Grethe Jacobsen overdragede Headspace Billund donationen på 10.000,- kr. På baggrund af jeres ansøgning til arbejdet med unge i grupper og forskellige aktiviteter. I grupperne skabes der rammer for børn og unge kan få et frirum og møde andre ligesindede. I giver dem mulighed for at gå videre ud i verden. Det var Susanne Mathiesen og Martin Jacobsen fra Headspace Billund der modtog donationen. 

Grethe Jacobsen overrækker donationen til Susanne Matthiesen og Martin Jacobsen – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Efter at donationerne var blevet overdraget, var det tid til 

Søsterloge nr. 82 Lyngen holder til i Odd Fellow bygningen på Vestre Boulevard i Grindsted. Hvert år donerer logen til humanitære formål.

Overrækkelsen af donationerne skete i Odd Fellow bygningens store sal, hvorefter der var tid til kaffe, kage i selskabslokalerne med hygge.

 

Nogle af de forskellige aktiviteter Søsterloge Nr. 82 Lyngen afholder er f.eks. det årlige julemarked – det foregår nu på lørdag den 26. november fra kl. 10 til 15, hvor alle er velkomne. Her sælges der forskellige ting herunder juledekorationer mv.