Vinni Løvvang fejrer fredag den 25. november 2022 sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Vinni Løvvang - PR-Foto: LEGO

Vinni Løvvang, Billund, fejrer fredag den 25.november 2022, 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

 

Vinni blev i 1997 ansat som værktøjs- og emnekonstruktør i Teknisk Produktgruppe TECHNIC (TPG5), hvor hun primært konstruerede elementer med integreret elektronik. Efterfølgende blev Vinni en del af Part Design, hvor arbejdsopgaverne var alsidige og mange, bl.a. konstruktion af forskellige nyhedsparter herunder Bionicle, deltagelse i et platformprojekt omkring dæk, samt udvikling af LEGO element standarden.

 

Fra udgangen af 2006 fokuserede Vinni i en årrække på et specifikationsprojekt, hvor hun undervejs overtog rollen som projektleder.  Opgaven var at gennemgå og opdatere alle tekniske specifikationer ifm. outsourcing af produktion til Flextronics. Det indbefattede at dokumentation af parter blev konverteret fra 2D til 3D CAD geometrier med hjælp fra et eksternt firma i Indien.  På sin vis lagdes her grundsten for digitalisering af specifikationer, og Vinni var bl.a. med til at oplære kollegaer i brugen af NX, og det elektroniske M-kode system blev indført. 

 

Endelig har Vinni fra 2009 til 2022 været ansat i Computer-Aided Engineering (CAE), hvor hun har supporteret udviklingen af parter og forme gennem computer simulering af støbeprocesser og styrkemæssige forhold.  I den rolle har hendes erfaring med part design og byggesystemet medvirket til at styrke simuleringsområdet.

 

I 2022 ansættes Vinni i Moulding Analytics Center (MAC). Her er hendes opgave konstruktion og design af støbeforme, som blandt andet bruges til at teste nye bæredygtige plasttyper, der skal indgå i fremtidige LEGO produkter. Vinnis store erfaring med 3D arbejde i NX, samt en analytisk datadrevet tilgang, gør hende til en stærk medspiller i teamet. På sin vis kan man sige, at Vinni er tilbage ved hendes udgangspunkt i LEGO koncernen som værktøjskonstruktør.

 

Kollegaer kender Vinni som en åbenhjertig og omsorgsfuld kollega, som altid sigter mod at løse opgaver på bedste vis, selv hvis det kræver en ekstra indsats.  Samtidig har Vinni gang på gang demonstreret en parathed til at omfavne forandringer og sætte spørgsmålstegn ved eksisterende fremgangsmåder skriver LEGO.