Den 29. november er der stort bankospil i MAGION Hal 3

Petra Hansen - Foto: René Lind Gammelmark

Den 29. november 2022 kl. 19.00 holder GGIF Gymnastik det store Julebankospil til fordel for det kommende Motorik- og Kampsportscenter ved MAGION i Grindsted.

Foto: René Lind Gammelmark

Idéen til bankospillet
Petra Hansen har tidligere gået med tanken om at lave et bankospil i Gymnastikforeningen. Bankospillet var noget der var en gang, og det kan man godt tage op igen. Det samler folk, og det kan både være festligt og hyggeligt mener Petra Hansen. Det kunne samtidig også være med til at tjene penge til Motorik- og Kampsportscentret. Hele overskuddet går ubeskåret til dette nye center ved MAGION

Der kan så vidt jeg ved sidde omkring 400 I Hal 3, derfor er det vigtigt at folk kommer i god tid så man kan få en god plads fortæller Petra Hansen.

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Lånt bankospillet i Horne
Petra Hansen fortæller at man har lånt bankospillet i Horne – hvor de er op til 700 deltagere – men det er vigtigt at folk selv husker at tage brikker med – selvom der også er mulighed for at købe brikker i MAGION.

 

Julesange
Efter planen skal Billund Kulturskole synge for, når arrangementet bliver indledt med et par julesange.

 

Ikke helt som andre bankospil
Det kommer ikke til at foregå helt som ved andre traditionelle bankospil, for Petra har allieret sig med John Skou og Birgitte Antonius, der vil komme med smagsprøver på revyviser – som de turnerer med i Revysangens Genklang. Det tager ca. 20 minutter. Det er også de to, der er initiativtagerne til GRINdsted Revyen der har premierer i Januar 2023. I forbindelse med GRINdsted Revyen, kommer Flemming Jensen og Ann Hjort på scenen sammen med Daniel Lassen og Birgitte Antonius, mens John Skou og Brian Svendsen sørger for den musikalske del.

 

Birgitte Antonius og John Skou -Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Masser af præmier
Der er præmier for en – to – og tre rækker, samt sidegevinster, så der vi har fået indsamlet rigtig mange præmier fortæller Petra Hansen.Vi er meget ydmyge og glade for den store gavmildhed og støtte, som byens butiks- og erhvervsliv har bidraget med.

 

Har trukket på flere folk med erfaring

Johnny Hansen står for at råbe numre op – og der ud over er der også flere andre, som man kender fra butiks- og erhvervslivet. Det er helt fantastisk med den store opbakning, vi har mødt.  Både nuværende og tidligere butiksejere støtter op med at hjælpe til i forbindelse med afviklingen af selve bankospillet. Vi har derudover mange frivillige fra GGIF Gymnastikforeningen, der hjælper med at samle gevinster sammen. Vi er meget taknemmelige overfor den store imødekommenhed og velvillighed, vi har mødt hele vejen rundt.

 

Overvejer at man kan gentage det
Når vi har gennemført bankospillet den 29. november, vil vi evaluere på det, og så vil vi overveje hvorvidt vi skal lave flere bankospil, det bliver nok ikke i helt samme skala, men det må vi se når vi har fået det evalueret mener Petra Hansen. GGIF Gymnastiks bestyrelse bakker i hvert fald op om dette arrangement.

Betyder meget for Grindsted
Det har stor betydning for byen at vi får sådan et center, for vi har en by med butikker og et erhvervsliv der fungerer. Hvis man skal bosætte sig i Grindsted, er det af stor betydning at man kan tilbyde bredt og velfungerende fritids- og kulturliv fortæller Petra Hansen.

 

Opbakningen betyder alt
Når vi har gennemført bankospillet den 29. november, vil vi evaluere på det. Måske der kommer nye ideer til og håber det kunne blive en fin juletradition i fremtiden, mener Petra Hansen.