Kom med når VildMedVin Grindsted inviterer til GRATIS whiskysmagning med Stauning Whisky

PR-Foto

Når VildMedVin inviterer til whiskysmagning i samarbejde med det prisbelønnede danske destilleri Stauning Whisky, der der garanteret god stemning, whiskysnak og selvfølgelig smagsprøver på stribe.

Den 2. december fra kl. 14.00 til 18.00 inviterer VildMedVin Grindsted til en eftermiddag i whiskyens tegn i butikken på Vestergade 48 i Grindsted. Her kan du blandt andet høre historien bag et af Danmarks mest innovative destillerier, Stauning Whisky, når en repræsentant fra destilleriet guider dig gennem historien, pot-stills produktionen og de mange smagsprøver der vil være disket op med. Stauning Whisky er en autentisk og innovativ whisky, der produceres i Stauning ved Skjern i Vestjylland.

Hos Stauning Whisky er whisky aldrig bare et produkt, men også en historie. Dét kan smages i hver flaske whisky, hvor noterne af den vilde vestjyske natur og den store kærlighed til de lokale råvarer står tydeligt frem.

Alle Stauning Whiskys produkter er gulvmaltet på dansk byg og rug og destilleret på kobber pot-stills – en unik fremstillingsmåde, der giver en enestående smagsoplevelse.

Det, der startede som et passionsprojekt blandt ni whiskyelskende venner, er i dag et internationalt, anerkendt og prisvindende whisky brand, som sælges i rigtig mange lande verden over.

Alle over 18 år er velkommen til at komme og deltage i arrangementet denne eftermiddag. Ingen tilmelding nødvendig. Smagningen er gratis.