Anton vandt 10.000,- kr. til powershopping

Kristian Duedahl Kristiansen sammen med vinderen af 10.000,- til Powershopping, Anton Schmidt - - Foto: René Lind Gammelmark

I forbindelse med Grindsted Handels Black Friday kunne man i medlemsbutikkerne få en kupon med når man handlede. Kuponen skulle udfyldes med navn, alder og telefonnummer og afleveres i den hvide postkasse på torvet i Grindsted inden kl. 22.55 hvor vinderen af 10.000,- kr. til powershopping blev udtrukket.

Kl. 22.55 trak Kristian Duedahl Kristiansen den heldige vinder: Anton Schmidt.  For at man kunne vinde, skulle man være til stede på torvet, og det var Anton også.  Anton var også klar og havde en plan, for han havde en time til at bruge de 10.000,- kr.

Første stop på Powershopping var hos Guldsmeden hvor han købte en ring til hans kone.  Andet stop var Sport 24 hvor han købte en jakke til datteren, og trøjer og andet tøj.  Tredje stop var hos Tøjeksperten hvor Anton købte et jakkesæt og en skjorte.  Det tog kun omkring 40 minutter at bruge de 10.000,- kr.

Stort tillykke til Anton med præmien.

Netavisen Grindsted fulgte med vinderen rundt mens han powershoppede.

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse (kun pc)