Det har været en god Black Friday i Grindsted

Grindsted Handels Eventmanager Ronnie Eriksen her sammen med Marius Overgaard på Torvet i Grindsted - Foto: René Lind Gammelmark

Netavisen Grindsted var rundt ved en del af butikkerne i midtbyen fredag aften til Black Friday, og det lyder samstemmende fra de butikker vi besøgte at det har været en rigtig god dag. Om aftenen kom kunderne lidt i “klumper” – men generelt er der stor tilfredshed blandt butikkerne.

Nogle butikker startede Black Friday fra kl.8 mens andre først åbnede til normaltid kl.10. De fleste af butikkerne holdt åbent til kl. 24, mens andre lukkede kl. 22 og 23.

På Torvet i Grindsted var Hotel Hedemarken klar med pølser, sodavand og fadøl, men her havde det halvdårlige vejr stor indflydelse på hvor mange der kom forbi for at købe en fadøl. 

Kunderne der havde handlet i Grindsted Handels medlemsbutikker kunne få 1 pølse med brød når de viste deres bon til folkene fra Hotel Hedemarken.

Hos Skouniverset var der også godt gang i salget – her er det butikschef Kasper Ståel – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Brian Hansen fra Bog & Idé/Legekæden var også godt tilfreds med dagen og aftenen – Foto: René Lind Gammelmark

Hos Hr. P havde der også været godt gang i den både om dagen og om aftenen – Foto: René Lind Gammelmark

Der havde været godt gang i den hele dagen og aftenen hos Boutique Mary – Foto: René Lind Gammelmark

Kenneth Thomsen fra Hotel Hedemarken var klar med drikkevarer på torvet – Foto: René Lind Gammelmark

Man skulle aflevere sine kuponer i postkassen på Torvet for at deltage i lodtrækningen om 10.000,- kr. til powershopping – Foto: René Lind Gammelmark

Hotel Hedemarken var klar med pølser og brød – Foto: René Lind Gammelmark