Så er LEGOLAND åbnet for julesæsonen

PR -Foto: LEGOLAND

I dag gik porten til julemagien op i LEGOLAND, da forlystelsesparken for allerførste gang bød gæsterne indenfor til jul i LEGOLAND

 

Der var mange forventningsfulde gæster, julemusik i højtaleren og naturligvis sne i luften, da LEGOLAND® i dag slog dørene op til årets helt store nyhed og en helt ny sæson – Jul i LEGOLAND.

For medarbejderne i LEGOLAND og for direktøren var det netop kulminationen af flere års planlægning og måneders hårdt arbejde.

– Det er en helt fantastisk følelse at se porten gå op til Jul i LEGOLAND, som vi har arbejdet på så længe, og som nu er en realitet. Der skal lyde en kæmpe tak til alle vores fantastiske medarbejdere i LEGOLAND, som har knoklet for, at vi i dag kan åbne Jul i LEGOLAND, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND i en pressemeddelelse.

10 meter højt LEGO DUPLO juletræ

Ingen jul uden et juletræ. Det gælder også i LEGOLAND, og derfor kunne gæsterne blandt andet opleve det 10 meter høje LEGO® DUPLO® juletræ få sekunder efter, de gik ind igennem indgangen.

– Juletræet markerer meget tydeligt, at nu er man trådt ind i et magisk juleunivers, som fortsætter hele vejen igennem parken med masser af julelys og juletræer. Gæsternes reaktioner er ikke til at tage fejl af. De er virkelig imponeret af juletræet, og der er allerede blevet taget mange familiebilleder foran det 10 meter høje juletræ, som vi har bygget her i Billund, siger Christian Woller.

Jul i LEGOLAND kan opleves på 23 udvalgte åbningsdage fra den 26. november til 31. december, hvor der vil være åbent fra kl. 10-19, så man kan opleve stemningen, når mørket falder på. Den 31. december er der åbent fra kl. 10-16.

Læs mere om Jul i LEGOLAND på www.legoland.dk/jul

Fakta om Jul i LEGOLAND:

Skøjtebane
Der bliver rig mulighed for at suse afsted på den nye skøjtebane, som er anlagt i forbindelse med Jul i LEGOLAND (betalingsaktivitet). 

Julemanden kommer på besøg
Julemandens hyggelige stue er flyttet ind i LEGOLAND. Her kan børnene komme på besøg og møde julemanden, som også har en gave til dem (betalingsaktivitet). 

Juleboder med godter i lange baner
Oplev de hyggelige juleboder, der blandt andet serverer lune æbleskiver, gløgg, brændte mandler og lækre churros.

Juletematiserede forlystelser
Alle forlystelser med få undtagelser vil være åbne, og to af forlystelserne vil være juletematiserede. Der vil også være fokus på jul i de nye byggeoplevelser, hvor man blandt andet kan lære at bygge julepynt med LEGO klodser.

Julelys og juletematisering
Masser af julelys, juletræer og juletematisering i hele LEGOLAND.

Luciaoptog
Stort luciaoptog den 13. december. LEGOLAND Garden spiller også julemusik på udvalgte dage.

PR-Foto: LEGOLAND

PR-Foto: LEGOLAND

PR-Foto: LEGOLAND

PR -Foto: LEGOLAND

PR -Foto: LEGOLAND

PR-Foto: LEGOLAND