Piger med præcision

PR-Foto: Grindsted Privatskole

Ved DGIs Skole DM i skydning er der i dén grad brug for koncentration, udholdenhed og balance. Og det besidder en lille flok piger fra Grindsted Privatskoles 5. klasse. DGI har haft næsten 5000 elever fra 5. klasser i hele landet i konkurrence. Først blev der afholdt regionale mesterskaber, hvor Grindsted Privatskoles 5. klasse cyklede til og fra Sdr. Omme for at deltage. Klasselærer Lisbeth Friis har støttet alle sine elever i klassen, hvor fire af pigerne har været særdeles dygtige til at ramme plet.

 

Sammen med to hold fra Sdr. Omme Skole gik de fire piger fra Grindsted Privatskole videre til landsdelsfinalerne, og her sikrede Anneline Allen, Ingrid Klinkgaard, Emilie Axenti og Stella Nielsen sig via en flot andenplads videre deltagelse til landsfinalen. De præcise piger fik på skolen besøg af repræsentanter fra DGI, der kunne overrække de stolte piger deres sølvmedaljer.

 

Landsfinalen

blev afholdt lørdag den 26. november i Vingsted, og igen havde de fire piger stillet skarpt på målet. Efter en spændende finaledag med 26 deltagende hold kunne pigerne rejse hjem til Grindsted med en stolt følelse i kroppen. Pigerne er nemlig de 5. bedste holdskytter i Danmark! skriver Grindsted Privatskole i en pressemeddelelse.

PR-Foto: Grindsted Privatskole

PR-Foto: Grindsted Privatskole

PR-Foto: Grindsted Privatskole

PR-Foto: Grindsted Privatskole