Omkring 100 var til julefest med Kontakten

Foto: Privatfoto

Der blev sunget julesange, danset om juletræet, spist æbleskiver og risalamande i rå mængder, da Kontakten, som er Dansk Flygtningehjælps afdeling i Billund Kommune lørdag holdt julefest for små og store.

Omkring 100 børn og voksne var mødt op i den store sal på Mødestedet, hvor Kontaktens bestyrelse og frivillige havde dækket julepyntede borde og stillet et stort juletræ op med alt det glimmer og kugler der hører til sådan et træ.

Det er første gang efter de seneste to års Corona-nedlukning at Kontakten har kunnet invitere til julefest. Det var derfor spændende om tilslutningen stadig ville være der, men det var den.

Johan Andersen fra Filskov sørgede med musik og sang for, at julestemningen bredte sig helt ud i krogene. Julemanden kom med en stor sæk godteposer til børnene. Der blev spillet julebanko og spist risalamande indtil mandelgaverne var fundet fortæller Jeyarajah Rasiah (Ratch) fra aktivitetsudvalget i Kontakten.

Næste arrangement i Kontakten bliver fastelavnsfesten i Februar.

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto