Ugens film i Grindsted Kino – Uge 48/2022

Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted Kino har et anderledes program i uge 48

 

 Fædre og mødre – Vises: 28. – 29. november samt eftermiddag den 29. kl. 14.00

Den danske film ‘Fædre og mødre’ er en ny komedie af Paprika Steen, som seneste var aktuel som instruktør med publikumssuccesen Den tid på året.

Filmen handler om ægteparret Piv og Ulrik, der prøver at blive en del af forældregruppen i deres datters nye skoleklasse. Magtstrukturer, dominerende personligheder og traditionstung institutionskultur betyder dog, at det er en sværere opgave end som så. Piv og Ulrik må med andre ord gå rigtig langt for at blive optaget, herunder blive en del af vinterbadeklubben. Men hvad er man ikke villige til at gøre for sine børn?

‘Fædre og mødre’ sætter på humoristisk vis fokus på moderne forældre med pinagtige og tå krummende optrin.

Biografklub Danmark

PR-Foto

Grandmother  – Vises: 30. november – 2. december

Sams selvdestruktive opførsel har ført hans liv ind i en nedadgående spiral, som i sidste ende kan medføre døden. Til sidst bliver det så alvorligt at han smides ud af kostskolen for at vende hjem og det til noget af en overraskelse. Hans bedstemor Ruth, som sidder i kørestol, er flyttet ind hos familien, og selv om det ikke er Sams ansvar alene at hjælpe til med bedstemorens pleje, involveres han mere end han har lyst til. Bl.a. skal han sørge for at underholde hende – og hente gin til hende. Langsomt opdager han, at der er mere ved hans bedstemor, end han ved første øjekast havde forestille sig f.eks. har hun arbejdet som krigsfotograf… Trods generationskløften bliver Ruths og Sams tid sammen en mulighed for dem begge at forstå sig selv på en ny måde og at favne det sværeste de hver især må kæmpe med for at komme videre.

PR-Foto

Senior-bio 1. december kl. 15.00 – viser Mrs. Harris goes to Paris

PR-Foto

Julemandens datter 3 – Vises: 3. – 4. december

I den danske familiefilm ‘Julemandens datter 3 – Den magiske tidsmaskine’ er Lucia blevet teenager. Hun flirter med Valdemar fra klassen, skændes med sine forældre, og er en af de store på julemandsskolen. Alt er godt, indtil en konfus og ulykkelig rektor på et stormøde aflyser julen. Rektoren er fanget i et traume fra sin tid som julemand. Lucia sætter sig for at opklare, hvad der skete tilbage i 1897. Med hjælp fra den yngre elev Elias og en magisk tidsmaskine tager hun tilbage i tiden og finde ud af, hvad der har traumatiseret rektor.

PR-Foto

En forunderlig verden – Vises 3. – 4. december

Animationsfilmen ‘En forunderlig verden’ handler om en uopdaget og farlig verden med fantastiske skabninger, der venter på at blive udforsket af den legendariske familien Clade. Den eventyrlysne familie må overkomme deres interne stridigheder for at klare deres hidtil farligste, vigtigste og mest udfordrende mission nogensinde. Den forunderlige fortælling handler om tre generationer af eventyrer – om arven fra vores forældre, og hvad vi giver videre til vores børn.

PR-Foto

Jeg elsker også dig – Vises: 3. – 4. december samt næste uge

Den franske film ‘Jeg elsker også dig’ er et intens kærlighedsdrama, der handler om den midaldrende Sara, som fanges i et trekantsdrama, da hun falder for sin partners bedste ven.

I hovedrollen som Sara finder man Juliette Binoche, som er kendt fra Den engelske patient, Kiślowskis Blå og Mellem to verdener.

Hun spiller overfor Vincent Lindon, som har medvirket i bl.a. Betty BlueHadet samt Guldpalme-vinderen Titane fra 2021.

PR-Foto

 

Mangler du en julegave, så giv billetter til GRINdsted Revyen.

Revyen har premiere 12. januar 2023 og spiller følgende datoer 13. – 14. – 15.- 19. – 20. og 21- januar.

Kom og oplev Flemming Jensen, Ann Hjort og resten af revyholdet, i en festlig forestilling.

Billetter kan købes på biografens hjemmeside.

Premiere i Kulturhuset – Grindsted Kino den 14. december

Avatar 2 i 3D

Kom ind og oplev efterfølgende til den helt fantastiske Avatar 1.

PR-Foto