Hygge i haven ved Dr.Hansens Hus

Foto: Privatfoto

Første søndag i advent – den 27. november kl. 14.45 inviterede Dr. Hansens Venner til hygge i haven ved Dr. Hansens Hus.

Over 60 personer mødte op efter adventssangen i Kirken. Der var tændt op i bålfade, og rygende varm gløgg blev udskænket under den opslåede baldakin. Skønt det ikke just var havevejr, blev det til en rigtig hyggelig times tid med god snak mellem de fremmødte. Det var gratis at deltage.

Det er helt sikkert grobund for at gøre det til en tradition den første søndag i advent skriver Dr. Hansens Venner i en pressemeddelelse.

ADVENTSSANG
Tirsdag den 29. november kl. 19.00 var der igen aktivitet i den gamle lægebolig. Dr. Hansens Venner inviterede til adventssang i det julepyntede hus. Udenfor var lyset tændt i de to store, flotte juletræer.

Foto: Privatfoto

Efter velkomst af husets ejer, apoteker Lene Brandstrup, sang de omkring 30 deltagere et udvalg af højtidens sange med Aksel Fredensborg ved klaveret. Selvfølgelig med ”Vær velkommen Herrens år” som den første.

Efter de første tre kvarter blev der serveret gløgg og julekage, og derefter gik det videre med sange, som forsamlingen foreslog. Ved 21-tiden blev der sagt tak for i aften.

Også her er der god grund til at tro, at der kan skabes en tradition.

 

Endnu flere aktiviteter
De næste aktiviteter bliver vintertræf hver anden mandag kl. 10-12 i januar, februar og marts måned 2023. Første gang den 9. januar. Her er alle velkomne til kaffe, rundstykker, sang og god samtale.