Luciakoncert i Grindsted Kirke

Grindsted Kirke - Foto: René Lind Gammelmark

Lucia i Grindsted Kirke

Det er efterhånden en mangeårig tradition, at elever fra Grindsted Privatskole holder Lucia-optog til glæde for store som for små. Lucia-dag er tirsdag den 13. december, og koret starter hjemme på egen skole for efterfølgende at synge for børnene i Børnehaven Lindetræet. Derefter går turen til STU på Sydtoften, Sydtoftens Plejecenter og Grindsted Sygehus. En glad sangdag afsluttes i Grindsted Kirke, hvor skolekoret inviterer byens borgere til en lille julehyggekoncert. Arrangementet i Grindsted Kirke er blevet mulig gennem et samarbejde med byens nye sognepræst Bjarke Friis, og koncerten er ganske gratis. Man skal blot møde op kl. 15.00, hvor koncerten starte skriver Grindsted Privatskole i en pressemeddelelse.