355 var til Karina og drengene’s 10 års jubilæums julekoncert

Foto: René Lind Gammelmark

Aftenens julekoncert i Vestermarkskirken med Karina og drengene var samtidig en jubilæumskoncert, idet det er 10 år siden at Karina Holgersen og hendes to sønner David og Mads startede med at afholde julekoncerter.  Der var totalt fyldt i Vestermarkskirken i Grindsted for der var 355 solgte billetter fortalte Charley Stephansen. Normalt bliver der sat 340 billetter til salg, men i år blev det til i alt 355 konstaterer Charley.

Charley Stephansen var særdeles veloplagt da han præsenterede Karina og Drengene, og han kunne da også fortælle at det var femte gang at julekoncerten blev afholdt i Vestermarkskirken.

Da Karina Holgersen kom på scenen fortalte hun at det  var 10 år siden at Biblioteket havde spurgt hende om ikke det var en idé at holde en julekoncert, og det endte med at Biblioteket i samarbejde med MAGION holdt den første julekoncert. Her var der 180 solgte billetter.   For 5 år siden flyttede julekoncerten ind i Vestermarkskirken, og for 4 år siden kom John Skou og Jørgen Heick med på holdet der ud over Karina også består af hendes to sønner David og Mads.7410 års jubilæumskoncert med Karina og Drengene i Vestermarkskirken – 6. december 2022

Dørene blev åbnet kl. 19.00 – og koncerten startede kl. 19.30 og efter en kort præsentation var det tid til den første af to fællessange inden pausen, hvor der var kaffe og kage. Efter pausen var der også to fællessange.

 

Klik på billederne for at se dem i stor størrelse (kun pc)