Marianne Holm fejrer 40-års jubilæum i LEGOLAND

Marianne Holm - PR-Foto: LEGOLAND

Den 16. december fejrer Marianne holm sit 40-års jubilæum i LEGOLAND Billund

 

I sommeren 1981 blev Marianne Holm ansat som sæsonmedarbejder i Cafeteriet i LEGOLAND. I dag er afrydderjobbet i LEGOLAND blevet skiftet ud med ansvaret for at afvikle alle de store konferencer på Hotel LEGOLAND.

I de første år i LEGOLAND blev Marianne Holm hurtigt en del af den gruppe medarbejdere, der også blev kaldt ind om vinteren, når der var selskaber i parken, og sådan fortsatte det i nogle år frem til 1984, hvor hun blev fastansat på Hotel LEGOLAND i receptionen. Her var virkeligheden en helt anden, end den vi kender i dag. Værelserne blev booket på en stor kalender i form af en LEGO tavle, hvor der blev sat en LEGO klods på, når et værelse var booket, og hver aften ringede Gotfred Kirk Kristiansen for at høre, hvor mange gæster, der havde været i parken, og hvor mange bookede værelser, der var på hotellet.

Dengang var der heller ikke en konferenceafdeling på Hotel LEGOLAND, men i 1994 kom Konferencecentret til med nye muligheder, og der kom flere værelser, så der blev brug for en, der var ansvarlig for konferencerne. Den tog Marianne Holm hurtigt på sig – og det ansvar har hun stadig den dag i dag.

Marianne Holm er Conference Manager, hvor hun sammen med sine medarbejdere sørger for, at stort set alt kan lade sig gøre, når der skal holdes møder, fester eller store konferencer på Hotel LEGOLAND. ”Det bedste er ikke for godt” – er noget af det, Marianne Holm i den grad arbejder ud fra, når hun skal arrangere konferencer sammen med store virksomheder eller organisationer. Hun vil gå langt for, at det bliver en helt særlig oplevelse for gæsterne, og derfor har hun også mange sjove eksempler på, hvad hun har været med til i løbet af årene.

Der var for eksempel en gang, hvor hun fik om malet en væg i et konferencelokale, så det passede bedre til den virksomhed, som skulle holde en stor konference. Det gik ikke ubemærket hen, og det var noget, der blev snakket om i flere år efter, selvom det for Marianne Holm var en lille ting, som endte med at gøre en stor forskel.

Selvom Marianne Holm har haft den samme funktion i rigtig mange år, hvor virksomheden, afdelingen og jobbet har udviklet sig, så er der aldrig to dage, der er ens, og det er med til at gøre det nyt og spændende at gå på arbejde hver eneste dag – selv efter 40 år. Dertil kommer kollegaerne og medarbejderne som er med til at få det hele til at gå op i en højere enhed. Og netop det at lykkes sammen som et team og at spille hinanden gode er noget af det, der giver ekstra motivation for Marianne til at fortsætte med at få alt til at lykkes for konferencegæsterne i LEGOLAND.

Når Marianne Holm ikke er på arbejde i LEGOLAND, så lader hun batterierne op i naturen, og så er det jo meget passende, at hun ved Vester Dørken nord for Give har en skovejendom med 30 hektar sammen med sin mand, hvor der også er plads til skotske højlandskvæg, juletræssalg og en tur på jagt i ny og næ.

Marianne Holms 40-årsjubilæum bliver fejret med en åben reception fredag den 16. december kl. 11.00 i Multihuset på Hotel LEGOLAND.