Nu kan du søge sæsonjob i LEGOLAND til 2023 – Bliv prinsesse den ene dag og lav burgere den næste

PR-Foto: LEGOLAND

I dag er jagten gået ind på mere end 600 nye sæsonmedarbejdere, når LEGOLAND i alt skal have 1.500 medarbejdere klar til 2023 – og der er gode muligheder for at prøve noget forskelligt, når LEGOLAND åbner op for, at man kan arbejde i flere forskellige afdelinger samtidig.

Multiskilling er et helt nyt begreb i LEGOLAND, som er blevet testet i 2022 med stor succes, og det betyder også, at de kommende medarbejdere i LEGOLAND kan se frem til at have flere forskellige funktioner i forlystelsesparken.

– Vi har testet konceptet, og efter meget gode erfaringer breder vi det nu ud til flere afdelinger i LEGOLAND i år, så man ikke kun arbejder som prinsesse eller i en restaurant, men man kan have flere forskellige funktioner, og nogle dage er man det ene sted – og andre dage kan man være flere forskellige steder på samme vagt. Det er noget, der passer mange af vores medarbejdere rigtig godt, og vi kan også måle det i vores tilfredshedsanalyser, hvor de medarbejdere, som har haft flere funktioner i år, generelt er blandt de allermest tilfredse, siger Claus Jeppesen, der er HR director i LEGOLAND Billund.

PR-Foto: LEGOLAND

Søger et job og vælger interesser
Den nye tilgang til sæsonarbejde i LEGOLAND gør det også meget nemmere for de kommende medarbejdere at søge et job. Der er nemlig kun et jobopslag, og herefter kan ansøgeren vælge, hvilke jobs der har interesse.

– På den her måde gør vi det både meget nemmere for vores kommende medarbejdere og for os selv. Medarbejderne skal ikke læse sig igennem mange forskellige jobopslag for at finde ud af, hvor de helst vil være, og de skal ikke nødvendigvis vælge noget fra, før vi kommer længere i processen, siger Claus Jeppesen.

PR-Foto: LEGOLAND

Fælles jobmesse i Billund
Hvis man gerne vil høre mere om mulighederne i LEGOLAND, inden man sender sin ansøgning, så er der også mulighed for det, når LEGOLAND holder fælles jobmesse med flere af de andre turistattraktioner i Billund.

– Vi har rigtig god erfaring med at holde jobdag i LEGOLAND, som ofte plejer at ligge samme dag som hos vores kollegaer i byen. Derfor har vi i år valgt at gøre det nemmere for vores potentielle medarbejdere, så de kan nøjes med at køre et sted hen for at høre om de mange jobmuligheder, der er i Billund, og det glæder vi os rigtig meget til, siger Claus Jeppesen.

Den fælles jobmesse i Billund foregår lørdag den 21. januar kl. 10.00-16.00 i Billund Idrætscenter skriver LEGOLAND i en pressemeddelelse.

Læs mere om job i LEGOLAND og send din ansøgning nu på www.legoland.dk/job

PR-Foto: LEGOLAND