Ugens Film i Grindsted Kino i uge 51/2022

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

I uge 51 har Grindsted Kino følgende film på programmet

 

Avatar 2: The way of water –  vises: 19. – 23. December

Fantasyfilmen ‘Avatar: The Way of Water’ er James Camerons efterfølger til science fiction-eventyret Avatar fra 2009.

Jake Sully bor med sin nye familie på planeten Pandora. Da en velkendt trussel vender tilbage for at færdiggøre en mission, må Jake arbejde sammen med Neytiri og en hær af Na’vi’er for at beskytte deres planet.

‘Avatar: The Way of Water’ er én ud af i alt fire efterfølgere til den første film om de høje, blå, menneskelignende væsner, Na’vi. 

Filmen vises i 3D.

PR-Foto

Julemandens datter 3 – Vises: 22. – 23.  december

I den danske familiefilm ‘Julemandens datter 3 – Den magiske tidsmaskine’ er Lucia blevet teenager. Hun flirter med Valdemar fra klassen, skændes med sine forældre, og er en af de store på julemandsskolen. Alt er godt, indtil en konfus og ulykkelig rektor på et stormøde aflyser julen. Rektoren er fanget i et traume fra sin tid som julemand. Lucia sætter sig for at opklare, hvad der skete tilbage i 1897. Med hjælp fra den yngre elev Elias og en magisk tidsmaskine tager hun tilbage i tiden og finde ud af, hvad der har traumatiseret rektor.

PR-Foto

 

Den bestøvlede kat og ønskestjernen – vises: 22. – 25. december fortsætter mellem  jul og nytår

Animationsfilmen ‘Den bestøvlede kat og ønskestjernen’ (Den bestøvlede kat 2) er den anden solofilm om Den Bestøvlede Kat, som første gang optrådte i Shrek 2.

Den Bestøvlede Kat har fundet ud, at han har brugt otte ud af sine ni katteliv, derfor begiver han sig ud på en farefuld rejse for at finde det mytiske “Sidste Ønske” og få genskabt alle sine ni liv.

‘Den bestølvede kat og ønskestjernen’ følger efter den første film Puss in Boots fra 2011 og igen leverer Antonio Banderas stemmen til den orange kat på engelsk, mens Kristian Boland ligeledes er tilbage på dansk.

Krysantemum – vises: 25. december fortsætter mellem jul og nytår

Familiedramaet ‘Krysantemum’ handler om den unge mand Anders, der i sin fritid driver ulovligt salg af fyrværkeri. Anders har ikke talt med sin far i årevis på grund af en familietragedie. Men da fødegården skal reddes, tvinges familien til at genforenes. Igennem ulovlig transport og salg af livsfarligt fyrværkeri får Anders og hans far endelig muligheden for at finde ud af mørket, hvis de tør gribe chancen i tide.

Grindsted Kino holder lukket Juleaftensdag. Vi ønsker alle en glædelig jul.

Mangler du en gave, så giv billetter til GRINdsted Revyen.

Revyen har premiere 12. januar 2023 og spiller følgende datoer 13. – 14. – 15.- 19. – 20. og 21- januar.

Kom og oplev Flemming Jensen, Ann Hjort og resten af revyholdet, i en festlig forestilling.

Billetter kan købes på biografens hjemmeside