Medarbejdere og frivillige delte julegaver ud på IFF

Foto: René Lind Gammelmark

Fredag fra kl. 13.30 og nogle timer frem var medarbejdere og frivillige hjælpere på IFF i Grindsted klar til at udlevere julegaver til IFF pensionisterne. De startede med forberedelserne allerede kl. 05.30 fortalte Thomas Jensen fra IFF. Det er en af de dage vi ser frem til, for det er meget hyggeligt.

De sidste par år foregik det på grund af Corona som en drive-in begivenhed med alle fornødne sikkerhedsforanstaltninger. Det betød dog ikke at folk holdt sig væk… på et tidspunkt var der nemlig kø helt ud på Tårnvej.

Bo Høeg Olesen fra IFF er formand for medarbejderfonden, og har været ansat i virksomheden i over 30 år. Bo fortalte at han har været med til at dele julegaver ud de sidste 25-26 år. Det er en fast tradition, hvor der plejer at komme mellem 300 og 350 gæster.

I gavepakken pensionisterne får er der både en gave fra IFF og en gave fra Medarbejderfonden.

 

Efter de gaverne var hentet var der hygge i kantinen, med kaffe og kage. 

Ikke kun gaver til pensionisterne
Det var dog ikke kun pensionisterne der fik udleveret gaver, medarbejderne fik udleveret julegaver både fra IFF og medarbejderfonden i en lagerhal, hvor omkring 500 gaver blev uddelt.

 

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark