LEGO bygger et tredje Campus i Billund

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

LEGO Koncernen har i dag løftet sløret for planerne om endnu et campus i hjembyen Billund. Det bliver det tredje af slagsen efter LEGO Campus på Aastvej og Kornmarken Campus, som der for nylig var første spadestik på.

Men hvor planerne før var at bygge nyt i midtbyen ved Hans Jensensvej, så er planerne nu rykket ud i industrikvarteret ved Kløvermarken. Ændringerne sker for at imødekomme den forventede vækst i antallet af medarbejdere i Billund.

Det nye campus på Kløvermarken bliver hjemsted for tusindvis af medarbejdere inden for Product Marketing & Development-funktioner og understøttende Engineering & Quality-funktioner i et inspirerende og kreativt arbejdspladsmiljø, lyder det fra LEGO Koncernen.

– Med Innovation Campus ønsker vi at skabe et virkelig inspirerende arbejdsmiljø, der giver os mulighed for fortsat at levere uimodståelige LEGO bygge- og legeoplevelser til alle fans af LEGO – voksne og børn over hele verden. Dette er en investering i vores medarbejdere og vores brand, og jeg er begejstret over udsigten til at skabe et miljø, der skaber passion og fremmer kreativitet og innovation, siger Chief Product & Marketing Officer, Julia Goldin i en kommentar.

Byggeriet af den 43.000 kvm store, topmoderne bygning indledes i 2024 og den forventes at kunne tages i brug i 2027.