Vær Velkommen ……

Foto: Privatfoto

Sådan starter en smuk nytårssang, men før vi byder det nye år velkommen, vil vi gerne mindes det game for en stund og sige tak skriver Red Barnet i Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Red Barnet lokalt i Billund Kommune sluttede årets aktiviteter i familie klubben af med den traditionsrige julehygge, hvor der både var julefrokost, risalamande, gavespil og julemandens værksted. Vi håber at alle ’vores’ dejlige børn og familier har nydt godt af både havregrynskugler og juledekorationer i juledagene. Sjovt var det i hvert fald at lave dem.

Heldigvis er programmet for det nye år klar, og vi frivillige glæder os meget til at byde jer velkommen ind i 2023, hvor vi igen skal have mange gode stunder sammen.

Og til dig, der måske har et nytårsforsæt, om at være noget mere for andre…… ja så kunne et år som frivillig hos os måske være en mulighed…… du skal i hvert fald være så hjertelig Velkommen!

Vi har en hjemmeside: Bliv frivillig i Billund lokalforening | Red Barnet – og du er også velkommen til at kontakte Vibeke Norup på telefon: 2186 2809.

Red Barnet slutter af med ønsket om et Godt nytår til alle.

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto