Evangelisk Alliance holder Bedeuge i uge 2

Foto: René Lind Gammelmark

Evangelisk Alliance er et netværk af danske kirker og kirkelige organisationer, der med vores indbyrdes forskelle har en fælles identitet og en fælles sag, som
arbejder for at gøre kristen tro og kendt og gældende i Danmark og resten af verden.

Fra den 8. til 15 januar 2023 er der  bedeuge. Årets tema bliver “glæde”, hvilket i høj grad er relevant at fokusere på, når vores verden er ramt af pandemi og krig. Vi glæder os til en uge fyldt med bøn og fællesskab med alle som ønsker at bede for fred i denne verden.

Igen i år er der et fælleskirkeligt samarbejde med Grindsted kirke, KFUM og KFUK, Indre Mission og Vestermarkskirken. Vi starter om mandagen med lanterner og går rundt og beder for vores institutioner, rådhus, skoler og sygehusvæsen i Grindsted og slutter om torsdagen i Vestermarkskirken skriver kirken i en pressemeddelelse.

Alle er velkomne selvom de ikke kan eller har lyst til at bede højt. Arrangementerne begynder kl. 19.00 og varer en times tid og der er altid mulighed for at drikke en kop kaffe sammen bagefter.

Evangelisk Alliance samler i år primært penge ind til Myanmar gennem organisationen Asian Access. Her arbejder man med nødhjælp til de mange fordrevne på grund af krigen og har desuden et særligt fokus på de forfulgte kristne, hvor de arbejder med at træne præster og ledere til at navigere under forfølgelse og tortur.