Mummis kaffebar & butik holder ophørsudsalg

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag startede Mummis på Nørregade 8 ophørsudsalget.

I et facebookopslag skriver Mette der ejer butikken:   En meget svær beslutning er truffet. Mummis lukker. Der har de seneste måneder ikke været den nødvendige omsætning på grund af krisen. Der holdes ophørsudsalg fra i dag.

Netavisen Grindsted var lørdag formiddag forbi Mummis, der oprindelig startede med navnet Café Hjerterum, men skiftede navn til Mummis.  På vinduerne var der sat skilte på med ophørsudsalg.

Mette fortalte at det havde været en svær beslutning at træffe, for stedet var blevet taget godt imod af kunderne, der var glade for at komme og lave håndarbejde, drikke kaffe mv. Omsætningen blev ved med at stige de første måneder der var åbent, men i midten af september begyndte det at gå den anden vej.

Mette – Foto: René Lind Gammelmark

Omsætningen begyndte at falde, hvilket skyldes krisen – med inflation, stigende priser på alt også varme og el. Mette forsøget op til jul at holde mere åbent, men det kunne helbredet ikke holde til. 

Mette er meget glad for at kunderne har været flinke og givet mange positive tilkendegivelser, og udtrykt begejstring for Mummis, men det kan jeg jo desværre ikke betale husleje, el og varme med – så derfor har jeg startet ophørsudsalget. Alle varerne og inventaret skal sælges – og når det er solgt lukker jeg.