Nu går det snart løs – holdet bag GRINdsted Revyen er i fuld gang med at øve

Foto: René Lind Gammelmark

På torsdag er der premiere på GRINdsted Revyen. 

Det bliver ikke en lokalrevy som den type revy vi i forvejen kender her fra Grindsted, men det er en revy i stil med de revyer der bliver spillet i de større byer.

Det kan godt være der bliver nævne nogle lokale bynavne, men ellers er det en revy som folk fra hele Danmark kan se. Det er en revy hvor nogle af Flemming Jensen og Ann Hjorts topnumre er med, ligesom der er nyskrevne og aktuelle revynumre. Der vil også være nogle andre små overraskelser, men dem vil John Skou der er en af initiativtagerne til revyen ikke afsløre – dem må folk komme ind og opleve. Der vil også være tekster af Carl Erik Sørensen der jo er en af de helt store navne i Cirkusrevyen, hvor han har skrevet tekster til i 40 år fortæller John Skov.

Netavisen Grindsted var forbi mens der var gang i at øve replikker mv. lørdag eftermiddag. Det var dog ikke første gang der blev øvet, for vi har også haft øvedage i København, hvor tekster blev læst igennem og prøvet af – og herefter har aktørerne øvet alene.

Flemming Jensen, Ann Hjort, Daniel Lassen og Birgitte Antonius var på scenen, mens Christine Exner som instruktør holdt alle boldene i spil mens Revyorkestret der blandt andet består af John Skou, Brian Svendsen og Sten Elten sørgede for musikken.

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse (virker kun på pc)