Se billederne: Omkring 200 var til Nytårsmarch – Go Run for Ukraine i Billund

Foto: Hans Jørgen Kristensen

Søndag eftermiddag var omkring 200 personer taget til Billund Centret hvor der kl. 13 var velkomst, 13.20 opvarmning og kl. 13.30 var der så afgang på årets Nytrårsmarch på Hjertestien i Billund.

Omkring Kl.14.30 bød man velkommen tilbage til varm kakao og kaffe, og man kunne få udfyldt personlige diplomer.  Omkring kl. 15 blev der udloddet gevinster til børn og voksne.

Billund Rotary Klub sponsorerede 30,- kr.  for at gå den lille rute, og 90 kr. for at gå/løbe den store rute. De donerede penge går ubeskåret til Krigsramte Ukraine, og kommer i samme pulje som overskuddet fra foredraget med Leif Davidsen den 28. februar 2023.  Man har også mulighed for at støtte på Mobile Pay 343700.

Hjertestien er etableret for at give mulighed for sunde, sjove og spændende kultur- og naturoplevelser i Billund. Hjertestien krydser flere steder Skulpturstien og LEGO Company stien. Man skulle følge de hvide og røde skilte. Hjertestien er 9 km lang, men der er gode muligheder for at afkorte distancen. Stien er lavet i samarbejde mellem Hjerteforeningen Billund og Billund Rotary Klub.

Fotograf Hans Jørgen Kristensen var klar med kameraet, og du kan klikke på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse (kun pc)