Efter 10 år med Pingviner i LEGOLAND er det nu slut

Pingviner i Polarland i LEGOLAND - Foto: René Lind Gammelmark

Efter 10 år med Pingviner Polarland i LEGOLAND er det nu slut. Det skriver BillundOnline. Dyrene er sendt videre til det LEGOLAND selv kalder “det perfekte nye hjem”

Kasper Tangsig der er pressechef i LEGOLAND fortæller til BillundOnline at Pingvinerne har haft det fantastisk i LEGOLAND – og at LEGOLAND er rigtig glade for at have fundet to perfekte nye hjem til pingvinerne. Det ene er i Kattegatcentret, som i forvejen har flere pingviner fra LEGOLAND – mens det andet er i Pairi Daiza, som er en belgisk Zoo.

LEGOLAND er på nuværende tidspunkt ikke meget for at fortælle hvad der kommer i stedet for pingvinerne, men vi kigger altid på at udvikle LEGOLAND, og med mere end 10 år med pingviner, har vi i LEGOLAND nu et ønske om at udvikle Polarland med noget nyt fortæller Kasper Tangsig, der tilføjer at han glæder sig til senere at kunne fortælle mere om de spændende nyheder der kommer i området.

Pingviner i Polarland i LEGOLAND – Foto: René Lind Gammelmark