LEGOLAND®, Lalandia, LEGO® House og WOW PARK inviterer til Danmarks største jobmesse for sæson- og fritidsjobs

PR-Foto: LEGOLAND

Lørdag den 21. januar kl. 10.00-15.00 slår de fire største turistattraktioner i Billund dørene op for første gang til fælles jobmesse i Billund Idrætscenter med mere end 750 ledige stillinger på højkant

 

Skal du være prinsesse i LEGOLAND®, livredder i Lalandia, Play Agent i LEGO® House eller vil du hellere hjælpe gæsterne med at svinge sig i træerne i WOW PARK? Mulighederne er mange, hvis du står og mangler et sæson- eller fritidsjob i det nye år, når de fire turistattraktioner holder fælles jobmesse i Billund Idrætscenter lørdag den 21. januar kl. 10.00-15.00.

– Vi glæder os rigtig meget til jobmessen, som vi holder sammen for allerførste gang. Det gør vi først og fremmest for at gøre det så nemt som muligt for dem, der gerne vil arbejde i en af vores fantastiske turistattraktioner, så de kan nøjes med at komme til Billund én gang for at høre om de mange spændende muligheder, siger Claus Jeppesen, der er HR Director i LEGOLAND Billund.

Der er brug for medarbejdere i alle aldre
Det er ikke kun unge mennesker, de fire virksomheder er på jagt efter. Det er medarbejdere i alle aldre, som er klar til at møde de mange turister og danske gæster med et smil på læben.

– Vi lever alle sammen af at give vores gæster fantastiske oplevelser i vores attraktioner, så vi leder efter medarbejdere, som har lyst til at være med til at gøre det til årets bedste oplevelse, når gæsterne kommer til Billund. Det kan man både gøre, når man er ung, og skal have sit første rigtige arbejde, men det kan man også gøre, når man er lidt ældre eller er gået på pension, siger Lene Stejnicher, HR Manager i Lalandia Billund.

Snak med en, der har dit kommende job
Til jobmessen kan man både snakke med ledere og medarbejdere fra alle fire turistattraktioner. Og hvis man er oppe i alderen, så er der også nogle af seniorerne med, som kan fortælle, hvordan det er at arbejde sammen med de yngre kollegaer.

 – Formålet med jobmessen i Billund er at give vores kommende medarbejdere mulighed for at høre mere om de forskellige jobs, så de kan finde ud af, hvor de allerhelst vil arbejde, og hvilken type job, der passer bedst til dem. Derfor kan man også møde mange nuværende medarbejdere, som måske har lige netop det job, man gerne selv vil have, og så kan man få svar på alle ens spørgsmål, siger Claus Jeppesen.

Jobmessen Billund foregår i Billund Idrætscenter lørdag den 21. januar kl. 10.00-15.00 skriver LEGOLAND i en pressemeddelelse.