Håndbold VM på storskærm i MAGION

PR-Foto: MAGION

Vil du følge Danmarks herrelandshold i håndbold til VM, så er MAGION igen klar med storskærmen. På Torvet i MAGION kan man se alle Danmarks kampe ved VM.  

Første kamp for Mikkel Hansen og Co. er fredag den 13. januar mod Belgien. Skærm og bar åbnes kl. 19.30 med kampstart kl. 20.30. De to resterende gruppekampe vises også søndag den 15. januar og tirsdag den 17. januar. Alle tre dage er med kampstart kl. 20.30, men søndag og tirsdag åbner bar og skærm kl. 20.00. Danmarks kampe i mellemrunden ligger endnu ikke fast.

Under VM i fodbold trak storskærmsvisning af Danmarks kampe 200-300 mennesker i MAGION. Ambitionen i MAGION er at nå samme antal, når kampenes betydning stiger i løbet af turneringen.

”Forhåbentlig når Danmark hele vejen til finalen. Vi har valgt at tilbyde storskærmsvisning af alle de danske kampe, så stemningen gradvist kan bygges op frem mod de afgørende kampe”, forklarer centerleder Henrik Steen-Andersen i en pressemeddelelse.

Følg med i sendeplanen for Danmarks kampe på magion.dk.