Se de mange billeder – det var en forrygende generalprøve – GRINdsted Revyen er klar til premiere

Daniel Lassen, Birgitte Antonius, Ann Hjort og Flemming Jensen - Grindsted Spirituals - Foto: René Lind Gammelmark

I aften går det løs på scenen i Kulturhuset, når holdet bag GRINdsted Revyen har premiere på en helt ny professionel revy der ikke før har set dagens lys i Grindsted.

Det er John Skou og Birgitte Antonius der har taget initiativ til at skabe en professionel revy.

På scenen møder du de kendte skuespillere Ann Hjort og Flemming Jensen der begge har været med i julekalenderen Nissebanden. Ud over de to skuespillere er også Daniel Lassen og Birgitte Antonius på scenen, mens John Skou, Brian Svendsen og Sten Elten sørger for den musikalske del af revyen.

Det er Christine Exner der som instruktør styrer det hele, og det var da også hende der i aften bød publikum velkommen.

Netavisen Grindsteds redaktør var med ved generalprøven onsdag aften, og jeg må nok indrømme at jeg synes det var en rigtig god oplevelse – hold op hvor er de gode. Der venter publikum en oplevelse når de kommer ind i Kulturhuset for at se GRINdsted Revyen.

Første akt bestod af i alt 12 indslag, blandt andet kom man ind på tekniske problemer, og det med at skue hunden på hårene. Der blev talt om VM i Qatar, der var Walter Magic, en sang om at flyve fra Billund, der var en af revyens deltagere der havde fået en p-bøde som han så brugte som rekvisit for at kunne trække det fra, der var smæk for skillingen, der var en stor butikssketch, og revyens skuespillere kom omkring “min kære farmor”, Ganske godt tilfreds, og Grindsted Spirituals   

Anden akt bestod af en hvervekampagne, intet uden mildhed, to piger der talte om stibede kjoler, om tømmerflåden hvor der var syge med halsbetændelse da sygehusene var overfyldte, Britt gav den gas, der var sladderpressen som var klar, der var et nummer der hed Vi har det bar’ så dårligt, der var Tyrolsk yngelpleje, der var protestsangeren anno 2023 og til slut gem et smil.

Det er meget svært at beskrive de enkelte revynumre, men publikum havde godt gang i lattermusklerne, og det er faktisk et godt tegn for en revy. Jeg kan varmt anbefale at man tager en tur i Kulturhuset for at se revyen, der spiller torsdag, fredag, lørdag og søndag i uge 2, samt torsdag, fredag, lørdag og søndag i uge 3.

Her kan du se et lille videoklip med udpluk fra revyen 

 

Klik på de mange billeder i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse (kun pc)