Nicolai Højgaard vinder Hero Cup med Continental Europa

Nicolai Højgaard - Arkivfoto: Kim Fisker

Nicolai Højgaard vandt i søndag sammen med Continental Europa turneringen Hero Cup i Abu Dhabi mod Storbritannien & Irland med 14½ mod 10½. Med 3½ ud af 4 mulige point, bidrog Nicolai stort til sejren og viste sig flot frem. Nicolai var med på et afbud fra brormand Rasmus Højgaard som ikke kunne deltage grundet en skade og det takkede Nicolai for med en flot turnering. Holdkaptajn for Continental Europa var Francesco Molinari og han spillede flere runder med den unge Gyttegård-dreng. Kaptajn Molinari var begejstret for spillet sammen med Nicolai og udtalte ”Jeg kunne ikke bede om en bedre partner”. 

Hver spiller på det vindende hold tjente over 850.000 kr.- for sejren men for spillerne var det formodentlig muligheden for at vise sig flot frem i et format som minder om den store turnering Ryder cup som var det vigtigste. Ryder Cup er verdens største holdturnering, hvor de bedste spillere fra Europa spiller mod de bedste fra USA. 

Ryder cup spilles den 29. sep. 2023 – søn. 1. okt. 2023 og det er ikke nogen hemmelighed at både Rasmus og Nicolai gerne vil deltage i netop denne turnering. Det var den europæiske holdkaptajn for Ryder cup, Luke Donald som valgte de 20 spillere der deltog under Hero Cup i weekenden og dermed viste Luke at han holder et skarpt øjne med både Rasmus og Nicolai i forbindelse med udtagelsen til Ryder cup senere på året.

Rasmus har tre sejre på DP World Tour bag sig og er som nummer 102 den bedst placerede danske herrespiller på verdensranglisten. Nicolai har frem til i dag vundet to turneringer på DP World Tour og er nummer 135 i verden skriver Gyttegård Golfkub i en pressemeddelelse.