Ulv spottet 200 meter fra byskilt ved Stenderup-Krogager

Screenshot af video taget af Claus Funder Nielsen ved Stenderup-Krogager

Screenshot af video taget af Claus Funder Nielsen ved Stenderup-Krogager

Fredag aften ved 20.15 tiden fik Claus Funder Nielsen og hans kone en speciel oplevelse, for da de kom kørende på Mølgårdvej / Teglgårdsvej ser de en Ulv på vejen på Teglgårdsvej hvor vejen går over til  Bemsigvej. Ulven løb foran bilen et stykke tid, ikke stærkt og da vi stopper bilen stopper ulven og kigger på os. Der er kun et par hundrede meter til byskiltet ved Stenderup-Krogager konstateret Claus Funder Nielsen, 

Vi har set fodspor her tæt på hvor vi bor, der er nemlig nogle juletræer over for, og da der var sne var der fodspor, og flere har været her ude  for at se sporene, og de var ikke i tvivl om at det var ulve.  Det kommer bare tæt på lige pludselig.  

Måske ulve der strejfer fra Klelund
Det er ikke til at vide, men det kunne jo være nogle af de ulve der er i Klelund.

Der Børnene på 7 og 11 år skal nok ikke længere have lov til at løbe rundt ved juletræerne om aftenen.

 

Herunder kan du se den video der blev taget af Ulven fredag aften – Video: Claus Funder Nielsen

 

Hvad skal du gøre, hvis du møder en ulv?
På Miljøstyrelsens hjemmeside man man se deres råd til hvad man gør hvis man møder en ulv