1350 købte billet til GRINdsted Reyven 2023

Daniel Lassen, Birgitte Antonius, Ann Hjort og Flemming Jensen - Grindsted Spirituals - Foto: René Lind Gammelmark

Det var en glad og tilfreds John Skou der mandag formiddag kunne fortælle at ikke mindre end 1350 gæster  havde været inde for at se den allerførste årgang af GRINdsted Revyen.

Det er John Skou der sammen med Birgitte Antonius har haft idéen til at starte revyen op. Det er altid hårdt at starte noge nyt mener John Skou, der er godt tilfreds med det første år med den professionelle revy i Grindsted.

Både Ann Hjort og Flemming Jensen er meget glade for at de har været med til at starte revyen op, og revyen er da også blevet godt modtaget, både af revygæsterne og flere anmeldere. Det betyder også at vi allerede nu er godt i gang med at få aftaler i hus for næste års GRINdsted Reveyen, der også kommer til at løbe af stabelen i uge 2 og 3. 

Ann Hjort og Flemming Jensen i nummeret “Sladderpressen” – Foto: René Lind Gammelmark

Den faste revytrop består af Birgitte Antonius og Daniel Lassen, og her ud over er vi i gang med at lukke aftaler med to-tre andre professionelle revyskuespillere – det regner vi med at vi har helt på plads i løbet af et par måneder fortæller John Skou. Rammerne om revyen bliver som i år også Kulturhuset, som vi har haft et fantastisk samarbejde med.

Daniel Lassen og Birgitte Antonius – VM – Foto: René Lind Gammelmark

Ud over revyskuespillerne har John Skou, Brian Svendsen og Sten Elten sørget for den musikalske understøttelse af revyen.

Opbakningen fra vores sponsorer – specielt fra Grindsted og omegn har været fantastisk, det har dog haltet lidt med sponsorer fra Billund, til trods for at vi også har haft mange revygæster fra Billund fortæller John Skou. 

Vi har fået en overvældende god respons på både revy – og rammer, og vil vil gerne have det til at blive en god helheldsoplevelse, hvilket gæsterne har meldt postitivt tilbage på.  Nu har vi fået noget at arbejde videre med, for det har været hårdt, og både Birgitte og Jeg selv har lært rigtig meget af det at stå med ansvaret for revyen fortæller john Skou. 

Det var Christine Exner der stod for opsætningen som instruktør for revyen, og hun har også kun positive ting at sige om det at være med til at starte en ny revy op fra grunden.

 

Se også:

Se de mange billeder – det var en forrygende generalprøve – GRINdsted Revyen er klar til premiere