Harmonika Banditterne underholder med sang og musik på Mødestedet

Harmonika Banditterne - PR-Foto

Onsdag den 25. januar kommer Harmonika Banditterne fra Kolding og underholder med sang og musik på Mødestedet i Grindsted kl. 14.00

Det er Centerrådet der står for arrangementet.

Harmonika Banditterne består af
Aage Ellgaard (harmonika, sav og sang)
Hanne Nielsen (harmonika og sang)
Connie Ellgaard (sang)

De bleve tableret i 2010 og de tager ud og underholder på ældreinstitutioner og seniorklubber. De lægger stor vægt på at deres sang og musik skaber en hyggelig stemning, og at publikum kan læne sig tilbage og føle sig underholdt, eller synge med på de kente sange.

De tilrettelægger altid programmet så det passer til det arrangement de skal ud til, og programmet kan bestå af egne kompositioner, dansktopsange – Birthe Kjær, Kandis, Peter Westh, John Mogensen og mange flere skriver de på deres hjemmeside.