Vil du spise med et lokalt folketingsmedlem og støtte en god sag? Så har du nu muligheden

Kenneth Thomsen og Kris Jensen Skriver foran Hotel Hedemarken - Foto: Privatfoto

I forbindelse med Danmarks Indsamlingen kan man som politiker i Folketinget sætte sig selv på auktion. Den mulighed har det lokale medlem Kris Jensen Skriver grebet. I forbindelse med auktionen, der er åbnet, kan man således byde ind på en middag for to sammen med det lokale medlem på Hotel Hedemarken i Grindsted. Overskuddet fra Danmarks Indsamlingen går i år til verdens sårbare børn.

Middagen vil bestå af et glas champagne, tre retter med vin og afsluttende med kaffe og sødt. Kris Jensen Skriver udtaler: ”Jeg vil først og fremmest meget gerne støtte en god dag, og samtidig vil jeg gerne gøre det et lokalt sted. Kenneth Thomsen fra Hotel Hedemarken var helt med på ideen. Det glæder mig meget. Jeg håber, at der sidder nogen derude, der kan se mulighederne i at støtte en god sag og samtidigt få en god middag. Jeg ser frem til en hyggelig aften med vinderen”. Fra Hotel Hedemarken udtaler Kenneth Aagaard Thomsen: ” Da jeg blev kontaktet i forhold til at lave denne aftale, var jeg ikke i tvivl om, for vi vil gerne bakke op om det gode initiativ, der er i Danmarks Indsamlingen, og vi ser frem til at tage imod vinderen af auktionen”.

Auktionen løber frem til den 4. februar kl. 22, hvor Danmarks Indsamlingen ruller på skærmen, og foregår på lauritz.com skriver Kris Jensen Skriver i en pressemeddelelse.