Billund Lufthavn modtog Erhvervsfremmeprisen 2022

Svend Erik Chrisensen og Jan Hessellund - Foto: René Lind Gammelmark

Af Marianne Thorø

De helt store roser var fremme, da komiteen bag Erhvervsfremmeprisen under Billund Erhverv uddelte prisen ved gårsdagens Nytårskur.

Foran omkring 200 gæster begrundede regionsdirektør i Vestjysk Bank, Svend Erik Christensen, som sidder i komiteen, hvorfor Billund Lufthavn løber med prisen denne gang.

Billund Lufthavn har vist ekstraordinær styrke og udvikling i en periode med meget svære rammebetingelser, ligesom der har været markante vækstrater både indenfor cargo og passagerdelen. Især var det evnen til at rejse sig efter to forfærdelige coronaår i 2020 og 2021, der imponerede komiteen.

– Det er jo en kæmpe ære at få lov at få sådan en hæder på hjemmebanen. Vi er jo ofte et stykke infrastruktur, som bliver taget lidt for givet – og det er jo heldigvis fordi det går godt. siger lufthavnsdirektør, Jan Hessellund.

Spørgsmålet er så, om den nyerhvervede pris skal markeres på en måde sammen med de ansatte i lufthavnen.

– Ja, vi skal jo have fortalt personalet over de næste dage på en eller anden måde, at vi har fået så flot en pris og så skal statuetten naturligvis have en særlig plads i vores personalefaciliteter. smiler Jan Hessellund.

 

Klik på de mange billeder fra arrangementet her under for at se dem i stor størrelse (kun pc)