Højskolesang ved Kai Bayer i Grindsted Kirkehus

Tirsdag den 31. januar kl. 17.00 vil dagens gæst, Kai Bayer, præsentere udvalgte sange fra Højskolesangbogen.

Dagens gæst er Kai Bayer, som er aktuel i Netavisen Grindsted med fortællinger om det gamle Grindsted.

Kai er født i Aabenraa. Blev ansat ved Grindsted kommunale skolevæsen i marts 1973 som “cykelvikar” ved alle kommunens skoler. Senere ansat ved Søndre skole indtil “nedlukningen” i marts 2020. De sidste 2 år dog som “frivillig”.  Han har været politisk aktiv fra 1986 og frem til 2013, 28 år som byrådsmedlem i Grindsted Kommune og senere Billund Kommune. Han er gift med Anne Lise og bosiddende Søndervold i Grindsted.

Praktiske informationer: Det er gratis at deltage, og alle er velkomne skriver Grindsted Sogn i en pressemeddelelse.