Ugens Film i Grindsted Kino – Uge 5/2023

Foto: René Lind Gammelmark

Den perfekte Chef – Vises 30. januar – 1. februar, eftermiddagsbio den 31. januar kl. 14.00

Filmen ‘Den perfekt chef’ er et satirisk portræt af en arbejdsplads.

Den Oscar-vindende Javier Bardem (SkyfallNo Country for Old Men) spiller den karismatiske Blanco, som driver et familieforetagende og håber på at modtage en særlig udmærkelse for sin indsats. Men ikke alt går som forventet, da en fyret medarbejder indleder et hævntogt.

Biografklub Danmark

PR-Foto

Baby-bio den 1. februar kl. 10.00 viser vi Den perfekte chef.

Se ovenfor

 

Meter i sekundet – Vises: 2. – 5. februar

Komedien ‘Meter i sekundet’ er filmatiseringen af Stine Pilgaards bestseller, der handler om de små og store kulturforskelle, der findes i det ellers lille Danmark.

Filmen følger Marie, der lidt modvilligt må flytte, da hendes livs kærlighed får en stilling på Velling Højskole.

Mødet med den vestjyske by er et kulturchok for Marie, man da hun begynder at lytte mere, end hun taler, lærer hun, at Velling måske netop er stedet for hende.

PR-Foto

Min ven krokodillen – Vises: 4. – 5. februar

I familiefilmen ‘Min ven, Krokodillen’ flytter Primm-familien til New York. Her har deres yngste søn, Josh, det svært med at falde til i den nye skole og med de nye venner. Men da han møder Lyle, en syngende krokodille, som elsker boblebade, kaviar og musik oppe på loftet i det nye hjem, ændrer det alt.

De bliver hurtigt bedste venner, men da Lyle bliver truet af den onde nabo, Hr. Grumps, må Primm-familien sammen med Lyles karismatiske ejer, Hector P. Valenti, vise verden, at man sagtens kan finde familie de mest uventede steder, og at der intet er galt med en stor syngende krokodille med en endnu større personlighed.

PR-Foto