Live Musik på City Restaurant nu på fredag

Foto: René Lind Gammelmark

Fredag den 3. februar gentager City Restaurant succesen. Der har været stor efterspørgsel på live musik, og derfor har City Restaurant engageret Jean Anastasia til at komme og synge fra 19 til 22.  Vi holder baren åbent for salg af drikkevarer frem til kl. 24.00.

Odai Salima fortæller at han kan se at de tre-fire gange City Restaurant har haft live musik, har der kommet flere og flere kunder til arrangementerne, og det synes han er meget hyggeligt, og tilføjer at han gerne vil gøre det mere hyggeligt. Vi arbejder i øjeblikket på vores sommerprogram, både med aktiviteter indenfor ,og også udeservering på Nørre Torv.

Sidste sommer kunne vi tydeligt mærke at der kommer en hel del turister her i Grindsted,  nogen af dem der også skal til Legoland mv

Jean Anastasia er godt kendt i Grindsted, idet hun har haft hele sin musikalske opvækst her.  I 2018 flyttede hun til Aarhus for at forfølge sine musikalske drømme og går nu på Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har spillet på Roskilde Festival og andre steder. 

Denne aften vil man kunne høre nogle af de originale numre, der opstod i ungdomsværelset på Ølgodvej, samt nye numre der er kommet til i løbet af årene.

Det er planen at man fremover vil afholde en musikaften en gang om ugen – hvornår vi lige starter med det ved jeg ikke endnu, men næste gang er det Hans Henning der kommer og spiller her fortæller Odai.

 

 

Odai Salima – Foto: René Lind Gammelmark

City Restaurant anbefaler at man bestiller bord til denne aften, for at sikre sig en plads. Bordreservation kan ske telefonisk på 53 34 12 75  eller på hjemmesiden , ligesom man også kan sende en besked til City Restaurant via Facebook messenger  – https://www.facebook.com/Cityrestauran7200